Vergaderen in huiselijke sfeer!

Bijgewerkt: 3 dec 2019

Huiselijk vergaderen zorgt voor een fijne sfeer en open setting. Knus, intiem en warm. Bloom Room is een unieke locatie in huiselijke sfeer voor o.a. workshops, vergaderingen presentaties en trainingen.


Vergaderen in huiselijke sfeer is zeer effectief. Bij conferentie ruimte Bloom Room word je hartelijk onthaald en voel je je snel thuis. Een-op een gesprekken in de loungebanken, maak gebruik van de magazines en boeken ter inspiratie of brainstorm samen aan tafel.

vergaderlocaties http://vergaderlocaties.mijnzooi.nl


Klein maar fijn. Met een kleiner gezelschap vergaderen of brainstormen op een intieme, sfeervolle plek. Effectief vergaderen, zonder afleiding van andere mensen om je heen of het rumoer van een drukke omgeving. Een exclusieve, private space tilt jouw vergadering naar een hoger niveau.


Voel ook wat het huiskamereffect voor jullie team kan doen en boek onze huiselijke en sfeervolle vergaderlocatie Bloom Room Amsterdam.


Lees ook dit artikel over Bloom Room, op Out & About:

https://outandabout.nl/locatie/bloom-room/


#vergaderlocatie #Amsterdam #inspirerendevergaderlocatie #inspirerendelocatie #venue #meetingroom #vergaderzaal #boardroom #locatie32 keer bekeken0 reacties

Visit us:

Derde Helmersstraat 30H

1054BH Amsterdam 

 

Contact us:

hello@bloomroom.nl

+316 4258 5624

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Twitter Icon

Follow us: