De invloed van je omgeving op je productiviteit & creativiteit.

Bijgewerkt: 3 dec 2019

Een donkere ruimte waar niet nagedacht is over design, inrichting of sfeer heeft een verslechterde concentratie als gevolg. Een saaie werkomgeving is funest voor de productiviteit van de werknemers, alsook voor de prestaties van een bedrijf. Een lichte en open ruimte bevordert daarentegen creativiteit en werkt juist stress verminderend. Hier heeft Bloom Room Amsterdam perfect op ingespeeld. Lees hier verder om er achter te komen welke omgevingsprikkels een positieve of negatieve invloed hebben op je productiviteit.
Licht is een van de basiselementen waardoor leven mogelijk is. Niet alleen thuis maar ook op het werk is de aanwezigheid en intensiteit van licht essentieel om goed te kunnen functioneren. Beter licht leidt tot betere prestaties, omdat het ons concentratieniveau en daardoor onze productiviteit verhoogt. Licht heeft ook een positieve invloed op werktevredenheid en absenties als gevolg van ziekte. De beste werkplek voor de biologische klok is dicht bij ramen. Ook kunnen de vloeren en wanden een grote impact hebben op het licht in een ruimte.


Naast licht kunnen ook de indeling van de ruimte, het kleurgebruik, het lichtplan, de keuze van de meubels en de muur-, plafond- en vloerafwerking bijdragen aan concentratie & productiviteit. Lichte en natuurlijke kleuren zorgen voor een ontspannen gevoel. Groen geeft een gevoel van gezondheid en kalmte. Het inzetten van planten in een ruimte is bevorderend voor de luchtkwaliteit en werkt tevens stress verminderend.


Bloom Room Amsterdam


Vergaderlocatie Bloom Room is ontworpen om productiviteit en creativiteit te bevorderen. Soms wil je direct een goede indruk achterlaten bij jouw klant, de perfecte vergaderlocatie maakt dan het verschil. Bloom Room is ingericht in een huiselijke sfeer. Hierdoor zul je je snel thuis voelen en kun je in een aangename en ontspannen sfeer vergaderen. Heb je behoefte aan wat speelruimte? Je kunt je gemakkelijk afzonderen in de aparte lounge hoek / zithoek van de ruimte.


#vergaderlocatie #Amsterdam #inspirerendevergaderlocatie #inspirerendelocatie #venue #meetingroom #vergaderzaal #boardroom #locatie


55 keer bekeken0 reacties

Visit us:

Derde Helmersstraat 30H

1054BH Amsterdam 

 

Contact us:

hello@bloomroom.nl

+316 4258 5624

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Twitter Icon

Follow us: